Bog & idéTrine Gregorius

Bøger skrevet af Trine Gregorius

Læs mere om Trine Gregorius
3 produkter
3 produkter
Stegt flæsk med persillesovs
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stegt flæsk med persillesovsTrine Gregorius
168,95 DKK
Indbundet
(1)
Stegt flæsk med persillesovs
Den som tier
Den som tierTrine Gregorius
79,95 DKK
EBOG
(0)
Den som tier
Den som tier
STREAM
Den som tierTrine Gregorius
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Den som tier

Mere om Trine Gregorius

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Trine Gregorius. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Gregorius' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Trine og det danske køkken Dessert & bagværk " udgivet af DR - "Trine og det danske køkken Frugt og bær " udgivet af DR - "Trine og det danske køkken Frokost " udgivet af DR - "Trine og det danske køkken Middag " udgivet af DR - "Den som tier" udgivet af Saga - "Den som tier" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den som tier" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Stegt flæsk med persillesovs" udgivet af Rosinante

Trine Gregorius' bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Trine Gregorius hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Gregorius' bøger fås i flere formater. Bøgerne af Gregorius er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Trine og det danske køkken Dessert & bagværk " af Trine Gregorius

Det er muligt at købe Trine Gregorius' "Trine og det danske køkken Dessert & bagværk " som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er DR, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Trine og det danske køkken Frugt og bær " af Trine Gregorius

Hos Bog & idé er "Trine og det danske køkken Frugt og bær " tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er DR, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Gregorius