Bog & idéTrine Gustafson

Bøger skrevet af Trine Gustafson

Læs mere om Trine Gustafson
1 produkter
1 produkter
Læringsmål og taksonomiske redskaber
Læringsmål og taksonomiske redskaberLene Skovbo Heckmann
619,95 DKK
Paperback
(0)
Læringsmål og taksonomiske redskaber

Mere om Trine Gustafson

Trine Gustafson har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Læringsmål og taksonomiske redskaber". Den er publiceret af Dafolo på dansk. "Læringsmål og taksonomiske redskaber" er desuden tilknyttet serien "Undervisning og læring".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Læringsmål og taksonomiske redskaber" af Trine Gustafson

"Læringsmål og taksonomiske redskaber" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Gustafsons serie "Undervisning og læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

Dette er en også en skøn bog fra Gustafson, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Gustafson