Bog & idéTrine Hald Commisso og Jan Pries-Heje

Bøger skrevet af Trine Hald Commisso og Jan Pries-Heje

Læs mere om Trine Hald Commisso og Jan Pries-Heje
1 produkter
1 produkter
Optimér dit projektteam
Optimér dit projektteamTrine Hald Commisso og Jan Pries-Heje
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Optimér dit projektteam

Mere om Trine Hald Commisso og Jan Pries-Heje

Du kan kun bestille en enkelt bog af Trine Hald Commisso og Jan Pries-Heje her hos Bog & idé. Det er "Optimér dit projektteam". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Optimér dit projektteam" af Trine Hald Commisso og Jan Pries-Heje

"Optimér dit projektteam" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Dette er en også en fantastisk bog fra Pries-Heje, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Hald Commisso og Jan Pries-Heje