Bog & idéTrine Holst Mortensen

Bøger skrevet af Trine Holst Mortensen

Læs mere om Trine Holst Mortensen
2 produkter
2 produkter
Grundfaglig viden om Profession og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundfaglig viden om Profession og samfundBritta Dumstrei og Trine Holst Mortensen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Grundfaglig viden om Profession og samfund
Udsatte børn eller udsatte miljøer?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udsatte børn eller udsatte miljøer?Anette Prehn
422,96 DKK
Paperback
(0)
Udsatte børn eller udsatte miljøer?

Mere om Trine Holst Mortensen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Trine Holst Mortensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Holst Mortensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den styrkede pædagogiske læreplan" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo A/S - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Udsatte børn eller udsatte miljøer?" udgivet af Dafolo - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Grundfaglig viden om Profession og samfund" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Trine Holst Mortensen

Der er fem tilgængelige bøger af Trine Holst Mortensen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan finde Trine Holst Mortensen bøger i forskellige formater. Holst Mortensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Trine Holst Mortensen

"Den styrkede pædagogiske læreplan" er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Den styrkede pædagogiske læreplan" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Den professionelle pædagog". Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Trine Holst Mortensen "Den styrkede pædagogiske læreplan"

"Den styrkede pædagogiske læreplan" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Holst Mortensen