Bog & idéTrine Hyllested

Bøger skrevet af Trine Hyllested

Læs mere om Trine Hyllested
2 produkter
2 produkter
Natur/teknologididaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Natur/teknologididaktikTrine Elisabeth Hyllested
224,96 DKK
Bog
(2)
Natur/teknologididaktik
Skolen i virkeligheden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skolen i virkelighedenTrine Hyllested og Connie Stendal Rasmussen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Skolen i virkeligheden

Mere om Trine Hyllested

Der er flere forskellige bøger fra Trine Hyllested tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Hyllesteds nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Natur/teknologididaktik" udgivet af Gyldendal - "Skolen i virkeligheden" i serien "Unge Pædagogers serie" udgivet af UP - Unge Pædagoger - "Museums didaktik" udgivet af Unge Pædagoger - "Underholdning eller undervisning?" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Trine Hyllested

Der er fire tilgængelige bøger af Trine Hyllested hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Trine Hyllested kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Hyllested er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Trine Hyllesteds "Natur/teknologididaktik"

Hos Bog & idé er "Natur/teknologididaktik" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Hyllested, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Trine Hyllested "Skolen i virkeligheden"

"Skolen i virkeligheden" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Unge Pædagogers serie". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af UP - Unge Pædagoger.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Hyllested