Bog & idéTrine Louise Stougaard Madsen

Bøger skrevet af Trine Louise Stougaard Madsen

Læs mere om Trine Louise Stougaard Madsen
1 produkter
1 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
829,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik

Mere om Trine Louise Stougaard Madsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Trine Louise Stougaard Madsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Madsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Klinik" udgivet af Munksgaard

Mere om Trine Louise Stougaard Madsens bøger

Trine Louise Stougaard Madsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Madsen som indbundet. Madsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Trine Louise Stougaard Madsens "Klinik"

"Klinik" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Trine Louise Stougaard Madsen "Klinik"

"Klinik" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Louise Stougaard Madsen