Bog & idéTrine Øland

Bøger skrevet af Trine Øland

Læs mere om Trine Øland
6 produkter
6 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Didaktikhåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
DidaktikhåndbogenHans Jørgen Kristensen
458,96 DKK
Bog
(1)
Didaktikhåndbogen
Statecrafting at the Fringes
Statecrafting at the FringesMarta Padovan-Özdemir
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Statecrafting at the Fringes
Opdragelse, uddannelse og sociologi
Opdragelse, uddannelse og sociologiÉmile Durkheim
149,95 DKK
EBOG
(0)
Opdragelse, uddannelse og sociologi
Opdragelse, uddannelse og sociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opdragelse, uddannelse og sociologiÉmile Durkheim
179,96 DKK
Indbundet
(0)
Opdragelse, uddannelse og sociologi

Mere om Trine Øland

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger fra Trine Øland. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Øland.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Trine Ølands bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Statecrafting at the Fringes" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne pædagogisk teori " i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Didaktikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Pædagogikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Gyldendals Pædagogikhåndbog" udgivet af Gyldendal - "En demokratisk skole med udfordringer for alle" i serien "Unge Pædagogers serie" udgivet af UP - Unge Pædagoger - "Progressiv pædagogik" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Pædagogisk arbejde med tosprogede børn" i serien "Pædagoguddannelsen i fokus" udgivet af Dafolo

Mere om Trine Ølands bøger

Der er 11 tilgængelige udgivelser af Trine Øland hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Ølands bøger kommer i et udvalg af formater. Trine Øland bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Statecrafting at the Fringes" af Trine Øland

Det er muligt at købe Trine Ølands "Statecrafting at the Fringes" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Museum Tusculanums Forlag.

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" af Trine Øland

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne pædagogisk teori" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Øland