Bog & idéTrine Østergaard

Bøger skrevet af Trine Østergaard

Læs mere om Trine Østergaard
3 produkter
3 produkter
The English Handbook
BOEGERTILSTAERKPRIS
The English HandbookTrine Østergaard
512,96 DKK
Hæftet
(1)
The English Handbook
The English Handbook
The English HandbookTrine Østergaard
569,95 DKK
Hæftet
(0)
The English Handbook
Animal Farm
Animal FarmTrine Østergaard
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Animal Farm

Mere om Trine Østergaard

Hvis du søger en bog skrevet af Trine Østergaard, ser du et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Østergaard.
Bøgerne fra Trine Østergaard findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The English Handbook" udgivet af Systime - "The English Handbook" udgivet af Systime - "The English handbook " i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "VerdenVis London" udgivet af FILO - "Vores magiske bil" i serien "Læs løs 4" udgivet af Gyldendal - "Vores magiske bil" i serien "Læs løs" udgivet af Gyldendal - "Det regner med slik" i serien "Mikro Dingo" udgivet af Gyldendal - "The English Handbook" udgivet af Systime - "Det regner med slik" i serien "Mikro Dingo" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Trine Østergaard

Du kan købe ni bøger af Trine Østergaard her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Trine Østergaard fås i flere formater. Østergaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The English Handbook" af Trine Østergaard

"The English Handbook" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

"The English Handbook" af Trine Østergaard

"The English Handbook" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Østergaard