Bog & idéTrine Rasmussen

Bøger skrevet af Trine Rasmussen

Læs mere om Trine Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Praksisforskning i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praksisforskning i socialt arbejdeTilde Østergaard Sørensen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Praksisforskning i socialt arbejde

Mere om Trine Rasmussen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Trine Rasmussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialt arbejde med børn, unge og familier (i-bog)" udgivet af HansReitzels - "Kogebogen - fra Ubberup Højskole" udgivet af Ubberup Højskole - "Praksisforskning i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Socialt arbejde med børn, unge og familier" udgivet af Gyldendal - "Windows 7" i serien "Bliv en haj" udgivet af Edutasia

Bøger skrevet af Trine Rasmussen

Trine Rasmussen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Trine Rasmussen fås i udvalgte formater. Trine Rasmussen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Socialt arbejde med børn, unge og familier (i-bog)" af Trine Rasmussen

"Socialt arbejde med børn, unge og familier (i-bog)" er til salg som i-bog. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Trine Rasmussen. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kogebogen - fra Ubberup Højskole" af Trine Rasmussen

Det er muligt at købe Trine Rasmussens "Kogebogen - fra Ubberup Højskole" som spiralryg. Dette er en også en fantastisk bog fra Rasmussen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Ubberup Højskole, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Rasmussen