Bog & idéTrine Solstad

Bøger skrevet af Trine Solstad

Læs mere om Trine Solstad
1 produkter
1 produkter
Les mer! : utvikling av lesekompetanse i barnehagen
Les mer! : utvikling av lesekompetanse i barnehagenTrine Solstad
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Les mer! : utvikling av lesekompetanse i barnehagen

Mere om Trine Solstad

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Trine Solstad. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Solstad.
Bøgerne fra Trine Solstad kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Les mer! : utvikling av lesekompetanse i barnehagen" udgivet af Universitetsforlaget - "Literacy og læringsmål" i serien "Literacy og læring i fokus" udgivet af Dafolo - "Samtaler om bildebøker i barnehagen : en vei til opplevelse, lek og meningsskaping" udgivet af Universitetsforlaget - "Læs mere!" i serien "Læsevejlederen" udgivet af Klim

Bøger af Trine Solstad

Trine Solstad har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Solstads bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Solstad inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Les mer! : utvikling av lesekompetanse i barnehagen" af Trine Solstad

Det er muligt at købe Trine Solstads "Les mer! : utvikling av lesekompetanse i barnehagen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Literacy og læringsmål" af Trine Solstad

Det er muligt at købe Trine Solstads "Literacy og læringsmål" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Literacy og læring i fokus". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Solstad