Bog & idéTrine Træben

Bøger skrevet af Trine Træben

Læs mere om Trine Træben
1 produkter
1 produkter
Tænk hvis du var en sørøver!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tænk hvis du var en sørøver! Trine Trine Træben
82,96 DKK
Hæftet
(0)
Tænk hvis du var en sørøver!

Mere om Trine Træben

Der er bare én bog af Trine Træben tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Tænk hvis du var en sørøver! ". Den er udgivet af Arvids på dansk. "Tænk hvis du var en sørøver! " er desuden udgivet i serien "Tænk hvis du var -".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tænk hvis du var en sørøver! " af Trine Træben

"Tænk hvis du var en sørøver! " kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Tænk hvis du var -". Det er Arvids, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Trine Træben fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Træben