Bog & idéTroels Michael Lilja

Bøger skrevet af Troels Michael Lilja

Læs mere om Troels Michael Lilja
3 produkter
3 produkter
Erhvervsbeskatning
ErhvervsbeskatningMalene Overgaard
1199,95 DKK
Hardback
(0)
Erhvervsbeskatning
Domsanalyse 2. Udgave
Domsanalyse 2. UdgaveTroels Michael Lilja
319,95 DKK
Paperback
(0)
Domsanalyse 2. Udgave
Egne aktier
Egne aktierDavid Moalem
649,95 DKK
Hardback
(0)
Egne aktier

Mere om Troels Michael Lilja

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Troels Michael Lilja. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Liljas bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Egne aktier" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Domsanalyse 2. Udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Erhvervsbeskatning" udgivet af Djøf Forlag - "Iværksætterselskaber" udgivet af Karnov Group - "Domsanalyse" udgivet af Samfundslitteratur

Troels Michael Liljas bøger

Troels Michael Lilja har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Liljas bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Lilja er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Troels Michael Liljas "Egne aktier"

Det er muligt at købe Troels Michael Liljas "Egne aktier" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.

"Erhvervsbeskatning" af Troels Michael Lilja

Hos Bog & idé er "Erhvervsbeskatning" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Michael Lilja