Bog & idéTroels Myrup Kristensen

Bøger skrevet af Troels Myrup Kristensen

Læs mere om Troels Myrup Kristensen
3 produkter
3 produkter
Pilgrims in Place, Pilgrims in Motion
Pilgrims in Place, Pilgrims in MotionIsabel Köster
179,95 DKK
EBOG
(0)
Pilgrims in Place, Pilgrims in Motion
Making and Breaking the Gods
Making and Breaking the GodsTroels Myrup Kristensen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Making and Breaking the Gods
Pilgrims in Place, Pilgrims in Motion
Pilgrims in Place, Pilgrims in MotionIsabel Köster
179,95 DKK
EBOG
(0)
Pilgrims in Place, Pilgrims in Motion

Mere om Troels Myrup Kristensen

Der er en del bøger fra Troels Myrup Kristensen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Myrup Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Making and breaking the gods" i serien "Aarhus Studies in Mediterranean Antiquity" udgivet af Aahus Universitetsforlag - "Making and breaking the gods" i serien "Aarhus Studies in Mediterranean Antiquity" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Troels Myrup Kristensen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Troels Myrup Kristensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Myrup Kristensens bøger fås i samtlige formater. Myrup Kristensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Troels Myrup Kristensens "Making and breaking the gods"

"Making and breaking the gods" findes på den digitale boghylde som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Troels Myrup Kristensen. Bogen er med i Myrup Kristensens serie "Aarhus Studies in Mediterranean Antiquity". Det er Aahus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Troels Myrup Kristensen "Making and breaking the gods"

"Making and breaking the gods" kan købes som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Aarhus Studies in Mediterranean Antiquity". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Myrup Kristensen