Bog & idéTroels Wörsel

Bøger skrevet af Troels Wörsel

Læs mere om Troels Wörsel
2 produkter
2 produkter
Hæfter for Gæstfrihed 2
Hæfter for Gæstfrihed 2Carsten Juhl
49,95 DKK
Paperback
(0)
Hæfter for Gæstfrihed 2
Vinci, senere
Vinci, senereMorten Søndergaard
49,95 DKK
e-bog
(0)
Vinci, senere

Mere om Troels Wörsel

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Troels Wörsel. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Wörsels bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Troels Wörsel " udgivet af Kunstmuseet Trapholt - "Hæfter for gæstfrihed 2:2001" udgivet af Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler

Bøger af Troels Wörsel

Der er to tilgængelige udgivelser af Troels Wörsel hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Wörsel kommer blot som hæftet. Wörsels bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Troels Wörsels "Troels Wörsel "

Det er muligt at købe Troels Wörsels "Troels Wörsel " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kunstmuseet Trapholt.

Troels Wörsel "Hæfter for gæstfrihed 2:2001"

Det er muligt at købe Troels Wörsels "Hæfter for gæstfrihed 2:2001" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler.
Detaljer
Fulde navn:
Troels Wörsel