Bog & idéTron Inglar

Bøger skrevet af Tron Inglar

2 produkter
2 produkter
Lærer og vejleder
Lærer og vejlederTron Inglar
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærer og vejleder
Lærer og vejleder
Lærer og vejlederTron Inglar
219,95 DKK
EBOG
(0)
Lærer og vejleder

Mere om Tron Inglar

Der er kun én bog af Tron Inglar tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Lærer og vejleder". Det er Klim, der har publiceret den på dansk. "Lærer og vejleder" er desuden en del af serien "Pædagogik til tiden".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lærer og vejleder" af Tron Inglar

Hos Bog & idé er "Lærer og vejleder" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Inglars serie "Pædagogik til tiden". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Dette er en også en skøn bog fra Inglar, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tron Inglar