Bog & idéTrude Havik

Bøger skrevet af Trude Havik

Læs mere om Trude Havik
2 produkter
2 produkter
Skolefravær : å forstå og håndtere skolefravær og skolevegring
Skolefravær : å forstå og håndtere skolefravær og skolevegringTrude Havik
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Skolefravær : å forstå og håndtere skolefravær og skolevegring
Skolefravær
SkolefraværTrude Havik
299,95 DKK
EBOG
(1)
Skolefravær

Mere om Trude Havik

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Trude Havik. På listen nedenfor ser du de seneste af Haviks bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Trude Haviks bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Skolefravær" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo A/S - "Skolens fraværende børn" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Skolefravær " i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Skolefravær : å forstå og håndtere skolefravær og skolevegring" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger af Trude Havik

Du kan købe fire bøger af Trude Havik her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Trude Havik kan købes i flere formater. Trude Havik bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Trude Haviks "Skolefravær"

Det er muligt at købe Trude Haviks "Skolefravær" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Skolefravær" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Inkluderende læringsfællesskaber". Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Trude Havik "Skolens fraværende børn"

"Skolens fraværende børn" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trude Havik