Bog & idéTrude Kringstad

Bøger skrevet af Trude Kringstad

Læs mere om Trude Kringstad
2 produkter
2 produkter
Gode skrivestrategier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gode skrivestrategierTrygve Kvithyld
135,95 DKK
Hæftet
(0)
Gode skrivestrategier
Skrivelyst i fagene
Skrivelyst i fageneSusanne Karen Jacobsen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Skrivelyst i fagene

Mere om Trude Kringstad

Der findes forskellige bøger af Trude Kringstad tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kringstads nyeste bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Trude Kringstads bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gode skrivestrategier" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Gode skrivestrategier" i serien "Literacy & læring" udgivet af Klim - "Skrivelyst i fagene" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Trude Kringstads bøger

Trude Kringstad har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Kringstads bøger kommer kun som hæftet. Bøgerne af Kringstad er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Gode skrivestrategier" af Trude Kringstad

Det er muligt at købe Trude Kringstads "Gode skrivestrategier" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Trude Kringstad "Gode skrivestrategier"

Hos Bog & idé er "Gode skrivestrategier" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Literacy & læring". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trude Kringstad