Bog & idéTrude Melhus Rognstad

Bøger skrevet af Trude Melhus Rognstad

Læs mere om Trude Melhus Rognstad
1 produkter
1 produkter
Babystrikk fra Paelas
Babystrikk fra PaelasTrude Melhus Rognstad
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Babystrikk fra Paelas

Mere om Trude Melhus Rognstad

Der findes mange bøger fra Trude Melhus Rognstad til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Rognstads seneste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Trude Melhus Rognstads bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Babystrik fra paelas" udgivet af Turbine - "Babystrikk fra Paelas" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Barnestrikk fra paelas" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Strik til børn fra Paelas" udgivet af Turbine

Trude Melhus Rognstads bøger

Du kan finde fire bøger af Trude Melhus Rognstad her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Trude Melhus Rognstad bøger i flere formater. Rognstads bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Trude Melhus Rognstads "Babystrik fra paelas"

"Babystrik fra paelas" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Babystrikk fra Paelas" af Trude Melhus Rognstad

Det er muligt at købe Trude Melhus Rognstads "Babystrikk fra Paelas" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal Norsk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Trude Melhus Rognstad