Bog & idéTrude Slemmen

Bøger skrevet af Trude Slemmen

Læs mere om Trude Slemmen
1 produkter
1 produkter
Vurdering for læring i klasserommet
Vurdering for læring i klasserommetTrude Slemmen
639,95 DKK
Hæftet
(0)
Vurdering for læring i klasserommet

Mere om Trude Slemmen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Trude Slemmen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Slemmen.
Bøgerne fra Trude Slemmen kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Feedback og vurdering for læring" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Vurdering for læring i klasserummet" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Vurdering for læring i klasserommet" udgivet af Gyldendal akademisk

Mere om Trude Slemmens bøger

Trude Slemmen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Trude Slemmen bøger i samtlige formater. Slemmens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Feedback og vurdering for læring" af Trude Slemmen

Hos Bog & idé er "Feedback og vurdering for læring" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Trude Slemmen "Vurdering for læring i klasserummet"

"Vurdering for læring i klasserummet" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trude Slemmen