Bog & idéTrygve Kvithyld

Bøger skrevet af Trygve Kvithyld

Læs mere om Trygve Kvithyld
2 produkter
2 produkter
Gode skrivestrategier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gode skrivestrategierTrygve Kvithyld
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Gode skrivestrategier
Skrivelyst i fagene
Skrivelyst i fageneSusanne Karen Jacobsen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Skrivelyst i fagene

Mere om Trygve Kvithyld

Hvis du søger en bog af Trygve Kvithyld, kan du købe et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Kvithyld.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Trygve Kvithylds bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gode skrivestrategier" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Gode skrivestrategier" i serien "Literacy & læring" udgivet af Klim - "Skrivelyst i fagene" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Trygve Kvithyld

Der er tre tilgængelige bøger af Trygve Kvithyld hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Kvithyld kommer bare som hæftet. Bøgerne af Kvithyld er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gode skrivestrategier" af Trygve Kvithyld

Hos Bog & idé er "Gode skrivestrategier" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Trygve Kvithyld "Gode skrivestrategier"

"Gode skrivestrategier" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Kvithylds serie "Literacy & læring". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Trygve Kvithyld