Bog & idéTue Juelsbo

Bøger skrevet af Tue Juelsbo

Læs mere om Tue Juelsbo
1 produkter
1 produkter
Lær!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lær!Tue Juelsbo
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Lær!

Mere om Tue Juelsbo

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Tue Juelsbo. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Juelsbos bøger.
Bøgerne fra Tue Juelsbo udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Business Aesthetics" udgivet af Gyldendal Business - "Business-æstetik" udgivet af Gyldendal Business - "OKI-Frameworket " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Lær!" udgivet af Gyldendal Business

Bøger af Tue Juelsbo

Tue Juelsbo har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Tue Juelsbo bøger i forskellige formater. Juelsbo har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Business Aesthetics" af Tue Juelsbo

Hos Bog & idé er "Business Aesthetics" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Tue Juelsbo "Business-æstetik"

Det er muligt at købe Tue Juelsbos "Business-æstetik" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tue Juelsbo