Bog & idéTue Sanderhage

Bøger skrevet af Tue Sanderhage

Læs mere om Tue Sanderhage
1 produkter
1 produkter
Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2013. 16. årgang. Tema: Ny skoleledelse
Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2013. 16. årgang. Tema: Ny skoleledelseTue Sanderhage
150,95 DKK
EBOG
(0)
Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2013. 16. årgang. Tema: Ny skoleledelse

Mere om Tue Sanderhage

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Tue Sanderhage, tilbyder vi et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sanderhages bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2013. 16. årgang. Tema: Ny skoleledelse" udgivet af Dafolo A/S - "Pædagogik - læring, udvikling og forandring" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Medledelse med muligheder" udgivet af Metropol - "Pædagogik - læring, udvikling og forandring" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tue Sanderhage

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Tue Sanderhage hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Tue Sanderhage fås i samtlige formater. Tue Sanderhage bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tue Sanderhages "Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2013. 16. årgang. Tema: Ny skoleledelse"

"Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2013. 16. årgang. Tema: Ny skoleledelse" er tilgængelig online som ebog. Med "Skolen i Morgen. Nr. 8. Maj 2013. 16. årgang. Tema: Ny skoleledelse" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.

"Pædagogik - læring, udvikling og forandring" af Tue Sanderhage

Hos Bog & idé er "Pædagogik - læring, udvikling og forandring" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Pædagogik - læring, udvikling og forandring" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Sanderhages serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tue Sanderhage