Bog & idéTune Hein og Thomas Honoré

Bøger skrevet af Tune Hein og Thomas Honoré

Læs mere om Tune Hein og Thomas Honoré
1 produkter
1 produkter
Disrupt - eller dø!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Disrupt - eller dø!Tune Hein og Thomas Honoré
224,96 DKK
Hæftet
(2)
Disrupt - eller dø!

Mere om Tune Hein og Thomas Honoré

Tune Hein og Thomas Honoré har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Honorés bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Disrupt dig selv - og bliv en del af fremtiden" udgivet af Berlingske¤People'sPress - "Disrupt eller dø" udgivet af Berlingske Media Forlag

Tune Hein og Thomas Honorés bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Tune Hein og Thomas Honoré hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Honoré som hæftet. Bøgerne af Honoré er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Disrupt dig selv - og bliv en del af fremtiden" af Tune Hein og Thomas Honoré

Hos Bog & idé er "Disrupt dig selv - og bliv en del af fremtiden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Berlingske¤People'sPress, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Disrupt eller dø" af Tune Hein og Thomas Honoré

Hos Bog & idé er "Disrupt eller dø" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Berlingske Media Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tune Hein og Thomas Honoré