Bog & idéTycho Holcomb

Bøger skrevet af Tycho Holcomb

Læs mere om Tycho Holcomb
1 produkter
1 produkter
Mad med Flerårige Grøntsager
Mad med Flerårige GrøntsagerKaroline Nolsø Aaen
439,95 DKK
Hardback
(0)
Mad med Flerårige Grøntsager

Mere om Tycho Holcomb

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Tycho Holcomb. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Holcombs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad med Flerårige Grøntsager" udgivet af Myrrhis - "Permakulturhaven" udgivet af Myrrhis

Tycho Holcombs bøger

Der er to tilgængelige bøger af Tycho Holcomb hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Holcombs bøger fås i flere formater. Bøgerne af Holcomb er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Myrrhis.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mad med Flerårige Grøntsager" af Tycho Holcomb

Hos Bog & idé er "Mad med Flerårige Grøntsager" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Myrrhis, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Permakulturhaven" af Tycho Holcomb

"Permakulturhaven" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Myrrhis.
Detaljer
Fulde navn:
Tycho Holcomb