Bog & idéTzu Sun

Bøger skrevet af Tzu Sun

Læs mere om Tzu Sun
3 produkter
3 produkter
Kunsten at føre krig
Kunsten at føre krigTzu Sun
199,95 DKK
Indbundet
(3)
Kunsten at føre krig
The Art of War
The Art of WarTzu Sun
119,95 DKK
Indbundet
(1)
The Art of War
Kunsten at føre krig
Kunsten at føre krigTzu Sun
79,95 DKK
EBOG
(3)
Kunsten at føre krig

Mere om Tzu Sun

Der er en del bøger fra Tzu Sun tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Suns udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Tzu Suns bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kunsten at føre krig" udgivet af Gyldendal Business - "Krigskunsten" udgivet af Sphinx - "The Art of War" udgivet af Arcturus Publishing - "Kunsten at føre krig" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Tzu Suns bøger

Du kan finde fire bøger af Tzu Sun her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Tzu Sun bøger i flere forskellige formater. Suns bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tzu Suns "Kunsten at føre krig"

"Kunsten at føre krig" er tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Kunsten at føre krig" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Tzu Sun "Krigskunsten"

"Krigskunsten" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Sphinx.
Detaljer
Fulde navn:
Tzu Sun