Bog & idéUwe Jakubik

Bøger skrevet af Uwe Jakubik

1 produkter
1 produkter
Beskæring af frugttræer
Beskæring af frugttræerUwe Jakubik
99,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Beskæring af frugttræer

Mere om Uwe Jakubik

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Uwe Jakubik. På listen nedenfor har du Jakubiks nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Beskæring af frugttræer" udgivet af Atelier - "Beskæring af frugttræer" udgivet af Atelier

Bøger skrevet af Uwe Jakubik

Uwe Jakubik har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Jakubiks bøger fås i forskellige formater. Jakubiks bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Atelier.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Beskæring af frugttræer" af Uwe Jakubik

Hos Bog & idé er "Beskæring af frugttræer" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Uwe Jakubik. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Atelier.

Uwe Jakubik "Beskæring af frugttræer"

Det er muligt at købe Uwe Jakubiks "Beskæring af frugttræer" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Atelier.
Detaljer
Fulde navn:
Uwe Jakubik