Bog & idéV. Kristiansen

Bøger skrevet af V. Kristiansen

Læs mere om V. Kristiansen
1 produkter
1 produkter
Ordbog over gadesproget og såkaldt daglig tale
Ordbog over gadesproget og såkaldt daglig taleV. Kristiansen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Ordbog over gadesproget og såkaldt daglig tale

Mere om V. Kristiansen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af V. Kristiansen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Kristiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ordbog over gadesproget og såkaldt daglig tale" udgivet af Saga - "Ordbog over gadesproget og såkaldt daglig tale" udgivet af SAGA Egmont

Mere om V. Kristiansens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af V. Kristiansen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille V. Kristiansen bøger i flere forskellige formater. Kristiansens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

V. Kristiansens "Ordbog over gadesproget og såkaldt daglig tale"

"Ordbog over gadesproget og såkaldt daglig tale" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

V. Kristiansen "Ordbog over gadesproget og såkaldt daglig tale"

Hos Bog & idé er "Ordbog over gadesproget og såkaldt daglig tale" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Ordbog over gadesproget og såkaldt daglig tale" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
V. Kristiansen