Bog & idéVægtkonsulenterne

Bøger skrevet af Vægtkonsulenterne

Læs mere om Vægtkonsulenterne
1 produkter
1 produkter
Antiinflammatorisk kost
Antiinflammatorisk kostNana Dalby
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Antiinflammatorisk kost

Mere om Vægtkonsulenterne

Vægtkonsulenterne har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har -s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Antiinflammatorisk kost" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "50 antiinflammatoriske retter" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tab 5 kilo på 5 uger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hurtig og nem vegetar" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Boost din krop" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "tab 5 kilo på 5 uger" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Vægtkonsulenterne

Der er seks tilgængelige bøger af Vægtkonsulenterne hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. -s bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Antiinflammatorisk kost" af Vægtkonsulenterne

Det er muligt at købe Vægtkonsulenternes "Antiinflammatorisk kost" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"50 antiinflammatoriske retter" af Vægtkonsulenterne

"50 antiinflammatoriske retter" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Vægtkonsulenterne