Bog & idéVibeke Backer

Bøger skrevet af Vibeke Backer

Læs mere om Vibeke Backer
1 produkter
1 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Vibeke Backer

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Vibeke Backer. På listen nedenfor har du Backers nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Fakta om astma og KOL" i serien "Fakta om" udgivet af FADL¤for Dansk Supermarked - "Inaktivitet og immobilitet i tværfagligt perspektiv" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Vibeke Backer

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Vibeke Backer hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Vibeke Backer bøger i samtlige formater. Backers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Vibeke Backer

Det er muligt at købe Vibeke Backers "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Fakta om astma og KOL" af Vibeke Backer

"Fakta om astma og KOL" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Fakta om". Det er FADL¤for Dansk Supermarked, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Backer