Bog & idéVibeke Bruun-Toft

Bøger skrevet af Vibeke Bruun-Toft

Læs mere om Vibeke Bruun-Toft
1 produkter
1 produkter
Socialrådgivning og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
494,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde

Mere om Vibeke Bruun-Toft

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Vibeke Bruun-Toft. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Bruun-Toft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Vibeke Bruun-Toft

Du kan bestille to bøger af Vibeke Bruun-Toft her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Vibeke Bruun-Toft bøger i flere forskellige formater. Bruun-Tofts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Socialrådgivning og socialt arbejde" af Vibeke Bruun-Toft

Hos Bog & idé er "Socialrådgivning og socialt arbejde" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Socialrådgivning og socialt arbejde" af Vibeke Bruun-Toft

Hos Bog & idé er "Socialrådgivning og socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Bruun-Toft