Bog & idéVibeke E. Hjortdal

Bøger skrevet af Vibeke E. Hjortdal

Læs mere om Vibeke E. Hjortdal
1 produkter
1 produkter
Kirurgi, 3. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgi, 3. udgaveJacob Steinmetz
1189,96 DKK
Hardback
(0)
Kirurgi, 3. udgave

Mere om Vibeke E. Hjortdal

Der findes mange bøger fra Vibeke E. Hjortdal online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hjortdals seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirurgi, 3. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Kirurgi, 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag

Bøger af Vibeke E. Hjortdal

Der er tre tilgængelige udgivelser af Vibeke E. Hjortdal hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Vibeke E. Hjortdal bøger i et udvalg af formater. Hjortdals bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vibeke E. Hjortdals "Kirurgi, 3. udgave"

"Kirurgi, 3. udgave" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.

Vibeke E. Hjortdal "Basisbog i medicin og kirurgi"

"Basisbog i medicin og kirurgi" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke E. Hjortdal