Bog & idéVibeke Jensen

Bøger skrevet af Vibeke Jensen

Læs mere om Vibeke Jensen
1 produkter
1 produkter
Sejlerkvinder i Middelhavet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sejlerkvinder i MiddelhavetLis Fryd og Hanne Nielsen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Sejlerkvinder i Middelhavet

Mere om Vibeke Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Vibeke Jensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sejlerkvinder i Middelhavet" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Navnesøsteren" udgivet af Saxo Publish - "Cosmo" udgivet af Carlsen - "Navnesøsteren" udgivet af Saxo Publish - "Navnesøsteren" udgivet af Saxo Publish - "Slangehund" udgivet af Høst og Søn

Bøger af Vibeke Jensen

Du kan bestille seks bøger af Vibeke Jensen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Jensens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vibeke Jensens "Sejlerkvinder i Middelhavet"

Hos Bog & idé er "Sejlerkvinder i Middelhavet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Navnesøsteren" af Vibeke Jensen

Hos Bog & idé er "Navnesøsteren" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Navnesøsteren" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Saxo Publish, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vibeke Jensen