Bog & idéVictoria Linn Lygum

Bøger skrevet af Victoria Linn Lygum

Læs mere om Victoria Linn Lygum
1 produkter
1 produkter
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demens
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demensPhilip Henrik Jensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 263: Plejeboliger for personer med demens

Mere om Victoria Linn Lygum

Der er bare én bog af Victoria Linn Lygum tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Plejeboliger for personer med demens". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet den på dansk. "Plejeboliger for personer med demens" er desuden tilknyttet serien "SBi-anvisning 263".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Victoria Linn Lygums "Plejeboliger for personer med demens"

Hos Bog & idé er "Plejeboliger for personer med demens" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "SBi-anvisning 263". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.

Dette er en også en fantastisk bog fra Lygum, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Victoria Linn Lygum