Bog & idéVigdis Bunkholdt

Bøger skrevet af Vigdis Bunkholdt

Læs mere om Vigdis Bunkholdt
2 produkter
2 produkter
Psykologi : en innføring for helse- og sosialarbeidere
Psykologi : en innføring for helse- og sosialarbeidereVigdis Bunkholdt
719,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykologi : en innføring for helse- og sosialarbeidere
Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid
Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeidVigdis Bunkholdt
839,95 DKK
Hæftet
(0)
Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid

Mere om Vigdis Bunkholdt

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Vigdis Bunkholdt. På listen nedenfor har du de nyeste af Bunkholdts bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Vigdis Bunkholdts bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid" udgivet af Gyldendal akademisk - "Praktisk barnevernarbeid" udgivet af Scanvik - "Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid" udgivet af Gyldendal akademisk - "Psykologi : en innføring for helse- og sosialarbeidere" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger af Vigdis Bunkholdt

Der er fire tilgængelige bøger af Vigdis Bunkholdt hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Vigdis Bunkholdt kommer i forskellige formater. Bunkholdts bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid" af Vigdis Bunkholdt

Det er muligt at købe Vigdis Bunkholdts "Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.

Vigdis Bunkholdt "Praktisk barnevernarbeid"

Dette er en også en fantastisk bog fra Bunkholdt, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Scanvik, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Vigdis Bunkholdt