Bog & idéVigdís Finnbogadóttir

Bøger skrevet af Vigdís Finnbogadóttir

Læs mere om Vigdís Finnbogadóttir
1 produkter
1 produkter
Ord og naboer i Norden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ord og naboer i NordenGeorg Adamsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Ord og naboer i Norden

Mere om Vigdís Finnbogadóttir

Vigdís Finnbogadóttir har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ord og naboer i Norden". Den er udgivet af Modersmål-Selskabet på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Vigdís Finnbogadóttirs "Ord og naboer i Norden"

Hos Bog & idé er "Ord og naboer i Norden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modersmål-Selskabet.

Dette er en også en skøn bog fra Finnbogadóttir, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Vigdís Finnbogadóttir