Bog & idéVigdis Refsahl

Bøger skrevet af Vigdis Refsahl

Læs mere om Vigdis Refsahl
3 produkter
3 produkter
Gode læsestrategier for mellemtrinnet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gode læsestrategier for mellemtrinnetØistein Anmarkrud og Vigdis Refsahl
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Gode læsestrategier for mellemtrinnet
Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet
Intensiv læseundervisning på mellemtrinnetJørgen Frost
479,95 DKK
Hæftet
(1)
Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet
Elevtilpasset leseopplæring : 1. - 4. trinn
Elevtilpasset leseopplæring : 1. - 4. trinn1. - 4. trinn
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Elevtilpasset leseopplæring : 1. - 4. trinn

Mere om Vigdis Refsahl

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Vigdis Refsahl. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Refsahls bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Vigdis Refsahls bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Den intensive leseopplæringen : dialog og mestring når lesing har låst seg" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Gode læsestrategier for mellemtrinnet" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Vigdis Refsahls bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Vigdis Refsahl hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe Refsahls bøger som hæftet. Refsahls bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet" af Vigdis Refsahl

"Intensiv læseundervisning på mellemtrinnet" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Vigdis Refsahl "Den intensive leseopplæringen : dialog og mestring når lesing har låst seg"

Det er muligt at købe Vigdis Refsahls "Den intensive leseopplæringen : dialog og mestring når lesing har låst seg" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Vigdis Refsahl