Bog & idéViggo Fischer

Bøger skrevet af Viggo Fischer

Læs mere om Viggo Fischer
5 produkter
5 produkter
Kina
BOEGERTILSTAERKPRIS
KinaViggo Fischer
215,76 DKK
Hæftet
(0)
Kina
Kan vi undgå en ny storkrig?
Kan vi undgå en ny storkrig?Viggo Fischer
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Kan vi undgå en ny storkrig?
KINA - DEN TRUENDE SUPERMAGT
KINA - DEN TRUENDE SUPERMAGTViggo Fischer
149,95 DKK
EBOG
(1)
KINA - DEN TRUENDE SUPERMAGT
Friheden er altid udfordret
Friheden er altid udfordretViggo Fischer
59,95 DKK
EBOG
(0)
Friheden er altid udfordret
KAN VI UNDGÅ EN NY STORKRIG?
KAN VI UNDGÅ EN NY STORKRIG? Viggo Fischer
139,95 DKK
EBOG
(0)
KAN VI UNDGÅ EN NY STORKRIG?

Mere om Viggo Fischer

Hvis du mangler en bog skrevet af Viggo Fischer, tilbyder vi et stort udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Fischer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "KINA - DEN TRUENDE SUPERMAGT" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Kina" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Friheden er altid udfordret" udgivet af Skriveforlaget - "Friheden er altid udfordret" udgivet af Skriveforlaget

Bøger af Viggo Fischer

Viggo Fischer har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Viggo Fischer bøger i flere forskellige formater. Fischers bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"KINA - DEN TRUENDE SUPERMAGT" af Viggo Fischer

"KINA - DEN TRUENDE SUPERMAGT" kan købes som ebog. "KINA - DEN TRUENDE SUPERMAGT" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

Viggo Fischer "Kina"

Det er muligt at købe Viggo Fischers "Kina" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Viggo Fischer