Bog & idéVikki Haffenden

Bøger skrevet af Vikki Haffenden

Læs mere om Vikki Haffenden
1 produkter
1 produkter
The Knitting Book: Over 250 Step-by-Step Techniques
The Knitting Book: Over 250 Step-by-Step TechniquesFrederica Patmore
289,95 DKK
Indbundet
(0)
The Knitting Book: Over 250 Step-by-Step Techniques

Mere om Vikki Haffenden

Vikki Haffenden har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "The Knitting Book: Over 250 Step-by-Step Techniques". Det er Dorling Kindersley Publishers, der har publiceret den på engelsk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Vikki Haffendens "The Knitting Book: Over 250 Step-by-Step Techniques"

"The Knitting Book: Over 250 Step-by-Step Techniques" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Dorling Kindersley Publishers, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Haffenden, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Vikki Haffenden