Bog & idéVilly Søvndal

Bøger skrevet af Villy Søvndal

Læs mere om Villy Søvndal
4 produkter
4 produkter
Så langt fra det liv, der leves i dag
STREAM
Så langt fra det liv, der leves i dagVilly Søvndal
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Så langt fra det liv, der leves i dag
Der er et yndigt land
Der er et yndigt landLars Vestergaard
99,00 DKK
e-bog
(0)
Der er et yndigt land
Demosthenes' filippiske taler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Demosthenes' filippiske talerKulturhistorie/etnografi
224,06 DKK
Hæftet
(4)
Demosthenes' filippiske taler
Min barndom i 60'erne Så langt fra det liv, der leves i dag
Så langt fra det liv, der leves i dagVilly Søvndal
39,95 DKK
EBOG
(0)
Så langt fra det liv, der leves i dag

Mere om Villy Søvndal

Der er forskellige bøger af Villy Søvndal tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Søvndal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min barndom i 60’erne" i serien "Magnumbøger" udgivet af Saga - "Så langt fra det liv, der leves i dag" i serien "Min barndom i 60’erne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Min barndom i 60'erne Så langt fra det liv, der leves i dag " i serien "Min barndom i 60’erne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Med håbet som drivkraft" udgivet af Gyldendal

Mere om Villy Søvndals bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Villy Søvndal hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Villy Søvndal kan købes i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Søvndal inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Min barndom i 60’erne" af Villy Søvndal

Det er muligt at købe Villy Søvndals "Min barndom i 60’erne" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Magnumbøger". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

Villy Søvndal "Så langt fra det liv, der leves i dag"

Hos Bog & idé er "Så langt fra det liv, der leves i dag" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Villy Søvndals "Så langt fra det liv, der leves i dag" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen er en del af Søvndals serie "Min barndom i 60’erne". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Villy Søvndal