Bog & idéVinnie Nørskov

Bøger skrevet af Vinnie Nørskov

Læs mere om Vinnie Nørskov
3 produkter
3 produkter
Tæt på etruskerne
Tæt på etruskerneAnna Sofie Schjødt Ahlén
249,95 DKK
Paperback
(0)
Tæt på etruskerne
SAPPHO/SAPFO
BOEGERTILSTAERKPRIS
SAPPHO/SAPFOVinnie Nørskov
82,96 DKK
Hæftet
(0)
SAPPHO/SAPFO
Museologi mellem fagene
Museologi mellem fageneLise Skytte Jacobsen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Museologi mellem fagene

Mere om Vinnie Nørskov

Der er flere forskellige bøger fra Vinnie Nørskov online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nørskov.
Bøgerne fra Vinnie Nørskov kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tæt på etruskerne" udgivet af Orbis - "Det hellige rum" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "The Maussolleion at Halikarnassos. The pottery " i serien "Jutland Archaeological Society publications" udgivet af Jutland Archaeological Society - "Greek Vases in New Contexts" udgivet af Aarhus University Press

Bøger af Vinnie Nørskov

Der er fire tilgængelige bøger af Vinnie Nørskov hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Vinnie Nørskov fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Nørskov udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tæt på etruskerne" af Vinnie Nørskov

"Tæt på etruskerne" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Orbis, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Det hellige rum" af Vinnie Nørskov

"Det hellige rum" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vinnie Nørskov