Bog & idéVirginia A. Henderson

Bøger skrevet af Virginia A. Henderson

Læs mere om Virginia A. Henderson
2 produkter
2 produkter
Sygeplejens grundlæggende principper
Sygeplejens grundlæggende principperVirginia A. Henderson
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygeplejens grundlæggende principper
The Nature of Nursing
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Nature of NursingVirginia A. Henderson
197,96 DKK
Indbundet
(0)
The Nature of Nursing

Mere om Virginia A. Henderson

Hvis du leder efter en bog skrevet af Virginia A. Henderson, har du et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Henderson.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Virginia A. Hendersons bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Nature Of Nursing" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "The Nature of Nursing" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejens grundlæggende principper" udgivet af Gyldendal - "The Nature of Nursing" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal

Mere om Virginia A. Hendersons bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Virginia A. Henderson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Henderson som indbundet. Bøgerne af Henderson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Nature Of Nursing" af Virginia A. Henderson

Det er muligt at købe Virginia A. Hendersons "The Nature Of Nursing" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Sygeplejeteorier". Det er Gyldendals Bogklubber, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Virginia A. Henderson "The Nature of Nursing"

Hos Bog & idé er "The Nature of Nursing" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sygeplejeteorier". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Virginia A. Henderson