Bog & idéVivi Nielsen

Bøger skrevet af Vivi Nielsen

Læs mere om Vivi Nielsen
1 produkter
1 produkter
Plejefamilie
BOEGERTILSTAERKPRIS
PlejefamilieHanne Warming
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Plejefamilie

Mere om Vivi Nielsen

Vivi Nielsen har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Nielsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En hvisken, en råben – stemmer fra kønsdebatten " udgivet af Egolibris - "Plejefamilie" udgivet af Gyldendal

Vivi Nielsens bøger

Vivi Nielsen har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Vivi Nielsen kommer i forskellige formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En hvisken, en råben – stemmer fra kønsdebatten " af Vivi Nielsen

"En hvisken, en råben – stemmer fra kønsdebatten " kan købes online som ebog. Med "En hvisken, en råben – stemmer fra kønsdebatten " som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Egolibris, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Vivi Nielsen "Plejefamilie"

"Plejefamilie" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vivi Nielsen