Bog & idéVivi Ringnes

Bøger skrevet af Vivi Ringnes

Læs mere om Vivi Ringnes
1 produkter
1 produkter
Kjemi for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn
Kjemi for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinnVivi Ringnes
939,95 DKK
Hæftet
(0)
Kjemi for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn

Mere om Vivi Ringnes

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Vivi Ringnes. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ringnes.
Bøgerne fra Vivi Ringnes tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kjemi for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn" udgivet af Gyldendal akademisk - "Kjemi fagdidaktikk" udgivet af Høyskoleforlaget - "Kjemi fagdidaktikk : kjemi i skolen" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Bøger skrevet af Vivi Ringnes

Du kan bestille tre bøger af Vivi Ringnes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan bestille Vivi Ringnes bøger i flere forskellige formater. Ringnes' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vivi Ringnes' "Kjemi for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn"

"Kjemi for lærere : naturfag i grunnskolelærerutdanningen : 5.-10. trinn" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Kjemi fagdidaktikk" af Vivi Ringnes

Endnu en af Vivi Ringnes fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Høyskoleforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Vivi Ringnes