Bog & idéVivian Høxbro

Bøger skrevet af Vivian Høxbro

Læs mere om Vivian Høxbro
6 produkter
6 produkter
Finurlig strik
Finurlig strikVivian Høxbro
299,95 DKK
Hardback
(0)
Finurlig strik
Politikens strikke- & hæklebog
Politikens strikke- & hæklebogVivian Høxbro
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Politikens strikke- & hæklebog
Mange masker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mange maskerVivian Høxbro
280,46 DKK
Indbundet
(0)
Mange masker
STRIKKEBOG - strik fra før og nu
STRIKKEBOG - strik fra før og nuVivian Høxbro
299,95 DKK
Hardback
(0)
STRIKKEBOG - strik fra før og nu
Strik danske stjernetrøjer
Strik danske stjernetrøjerVivian Høxbro
299,95 DKK
Hardback
(0)
Strik danske stjernetrøjer
iKnit covers
BOEGERTILSTAERKPRIS
iKnit coversVivian Høxbro
42,46 DKK
Paperback
(0)
iKnit covers

Mere om Vivian Høxbro

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger af Vivian Høxbro. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Høxbros nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finurlig strik" udgivet af Turbine - "STRIKKEBOG - strik fra før og nu" udgivet af Turbine - "Strik danske stjernetrøjer" udgivet af Turbine - "Strik danske stjernetrøjer" udgivet af Turbine - "Farveglad strik" udgivet af Gyldendal - "iKnit covers" udgivet af Akacia - "Farveglad strik" udgivet af Klematis - "Mange masker" udgivet af Kristensen & Ko - "Dominostrik" udgivet af Akacia - "Skyggestrik" udgivet af Akacia - "Domino-strik i farve og form" udgivet af Akacia - "Politikens strikke og hæklebog" i serien "Politikens håndbøger." udgivet af Gyldendal - "Strik ret i moduler" udgivet af Klematis - "Politikens strikke- & hæklebog" i serien "Politikens håndbøger." udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Vivian Høxbro

Der er 14 tilgængelige bøger af Vivian Høxbro hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Vivian Høxbro bøger i udvalgte formater. Vivian Høxbro bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vivian Høxbros "Finurlig strik"

Hos Bog & idé er "Finurlig strik" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"STRIKKEBOG - strik fra før og nu" af Vivian Høxbro

Det er muligt at købe Vivian Høxbros "STRIKKEBOG - strik fra før og nu" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Vivian Høxbro