Bog & idéVivian Jordansen

Bøger skrevet af Vivian Jordansen

Læs mere om Vivian Jordansen
2 produkter
2 produkter
Den 2. amerikanske borgerkrig
STREAM
Den 2. amerikanske borgerkrigVivian Jordansen
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Den 2. amerikanske borgerkrig
Den 2. amerikanske borgerkrig
Den 2. amerikanske borgerkrigKristian Mouritzen
139,95 DKK
EBOG
(5)
Den 2. amerikanske borgerkrig

Mere om Vivian Jordansen

Der er en del bøger af Vivian Jordansen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Jordansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den 2. amerikanske borgerkrig" udgivet af Berlingske - "Den 2. Amerikanske borgerkrig" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Vivian Jordansen

Du kan finde to bøger af Vivian Jordansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Jordansens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Jordansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Vivian Jordansens "Den 2. amerikanske borgerkrig"

Hos Bog & idé er "Den 2. amerikanske borgerkrig" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Den 2. amerikanske borgerkrig" af Vivian Jordansen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Berlingske, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Den 2. Amerikanske borgerkrig" af Vivian Jordansen

Hos Bog & idé er "Den 2. Amerikanske borgerkrig" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Vivian Jordansen