Bog & idéVolker Bunzendahl

Bøger skrevet af Volker Bunzendahl

Læs mere om Volker Bunzendahl
2 produkter
2 produkter
Elevens læring og dannelse
Elevens læring og dannelseSøren Pjengaard
529,95 DKK
Paperback
(0)
Elevens læring og dannelse
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaberLene Tanggaard og Jan Tønnesvang
429,95 DKK
Paperback
(0)
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber

Mere om Volker Bunzendahl

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Volker Bunzendahl. På listen nedenfor har du de nyeste af Bunzendahls bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Elevens læring og dannelse" udgivet af Dafolo Forlag - "Innovation og uddannelse - et UCN perspektiv" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Volker Bunzendahl

Volker Bunzendahl har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Bunzendahl som paperback. Bøgerne af Bunzendahl er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" af Volker Bunzendahl

Det er muligt at købe Volker Bunzendahls "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Bunzendahls serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Elevens læring og dannelse" af Volker Bunzendahl

Det er muligt at købe Volker Bunzendahls "Elevens læring og dannelse" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Volker Bunzendahl