Bog & idéWilliam R. Miller & Stephen Rollnick

Bøger skrevet af William R. Miller & Stephen Rollnick

Læs mere om William R. Miller & Stephen Rollnick
1 produkter
1 produkter
Den motiverende samtale
Den motiverende samtaleStephen Rollnick
459,95 DKK
Indbundet
(0)
Den motiverende samtale

Mere om William R. Miller & Stephen Rollnick

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger skrevet af William R. Miller & Stephen Rollnick. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Rollnick.
Bøgerne fra William R. Miller & Stephen Rollnick udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den motiverende samtale" udgivet af Gyldendal - "Motivationssamtalen" udgivet af HansReitzels

Bøger af William R. Miller & Stephen Rollnick

William R. Miller & Stephen Rollnick har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Rollnick kommer blot som indbundet. Rollnicks bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den motiverende samtale" af William R. Miller & Stephen Rollnick

Det er muligt at købe William R. Miller & Stephen Rollnicks "Den motiverende samtale" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

William R. Miller & Stephen Rollnick "Motivationssamtalen"

"Motivationssamtalen" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
William R. Miller & Stephen Rollnick