Bog & idéWilliam R. Miller

Bøger skrevet af William R. Miller

Læs mere om William R. Miller
2 produkter
2 produkter
Den motiverende samtale
Den motiverende samtaleStephen Rollnick
459,95 DKK
Indbundet
(0)
Den motiverende samtale
Motivationssamtalen i sundhedssektoren
BOEGERTILSTAERKPRIS
Motivationssamtalen i sundhedssektorenStephen Rollnick
263,46 DKK
Hæftet
(0)
Motivationssamtalen i sundhedssektoren

Mere om William R. Miller

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af William R. Miller. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Millers nyeste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? William R. Millers bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den motiverende samtale" udgivet af Gyldendal - "Motivationssamtalen i sundhedssektoren" udgivet af Gyldendal - "Motivationssamtalen" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af William R. Miller

William R. Miller har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille William R. Miller bøger i forskellige formater. Bøgerne af Miller er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

William R. Millers "Den motiverende samtale"

"Den motiverende samtale" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Motivationssamtalen i sundhedssektoren" af William R. Miller

"Motivationssamtalen i sundhedssektoren" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
William R. Miller