Bog & idéWilliam X. Kienzle

Bøger skrevet af William X. Kienzle

Læs mere om William X. Kienzle
4 produkter
4 produkter
Rosenkransmordene
STREAM
RosenkransmordeneWilliam X. Kienzle
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Rosenkransmordene
Morderen i skriftestolen
STREAM
Morderen i skriftestolenWilliam X. Kienzle
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Morderen i skriftestolen
Døden bærer rød hat
STREAM
Døden bærer rød hatWilliam X. Kienzle
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Døden bærer rød hat
Morderen i skriftestolen
Morderen i skriftestolenWilliam X. Kienzle
99,95 DKK
EBOG
(0)
Morderen i skriftestolen

Mere om William X. Kienzle

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af William X. Kienzle. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kienzle.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Morderen i skriftestolen" udgivet af Saga - "Rosenkransmordene" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Morderen i skriftestolen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Døden bærer rød hat" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Morderen i skriftestolen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rosenkransmordene" udgivet af Saga - "Kardinalens røde hat" udgivet af Saga

Bøger skrevet af William X. Kienzle

Du kan købe syv bøger af William X. Kienzle her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Kienzles bøger kommer i samtlige formater. Kienzles bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

William X. Kienzles "Morderen i skriftestolen"

Hos Bog & idé er "Morderen i skriftestolen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Rosenkransmordene" af William X. Kienzle

Hos Bog & idé er "Rosenkransmordene" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have William X. Kienzles "Rosenkransmordene" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
William X. Kienzle