Bog & idéWilly Josefsson

Bøger skrevet af Willy Josefsson

Læs mere om Willy Josefsson
2 produkter
2 produkter
Brændende bevis
STREAM
Brændende bevisWilly Josefsson
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Brændende bevis
Dræberens mærke
STREAM
Dræberens mærkeWilly Josefsson
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Dræberens mærke

Mere om Willy Josefsson

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Willy Josefsson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Josefsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dræberens mærke" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Brændende bevis" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Willy Josefssons bøger

Der er to tilgængelige bøger af Willy Josefsson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Josefsson fås blot som lydbog. Josefssons bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dræberens mærke" af Willy Josefsson

Hos Bog & idé er "Dræberens mærke" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Dræberens mærke" af Willy Josefsson med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Brændende bevis" af Willy Josefsson

Det er muligt at købe Willy Josefssons "Brændende bevis" som lydbog. Fordelen ved at have Willy Josefssons "Brændende bevis" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Willy Josefsson